goldfix Seçenekler

Wiki Article

Çkanı taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl konsept ile enikonu uyumludur. Beyaz renkler ile yetkin bir intibak halindedir.

Neutren renklerle antrasit uyumu ancak ve karmaşık bir estetik sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm katar.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri veya bej kabil renkler şekersiz bir temel oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve beğenilen dekorasyon ekseri uysal renk paletleri ve tonlar arasında denge kurarak mekanın asude ve davetkar bir atmosfer sunmasını esenlar.

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların yönı teselsül bedduaşap ve deri mobilyalar ile bile epey uyumludur. Bol bir platform yaratmak derunin esen bir duvar rengi tercihidir.

Antrasit renge uyumlu renkler bâtınin sizlere süflidaki görselleri arz etmek istedim. Antrasit griye makul renkler muhtevain antrasit renk tonları yan alsa da bu renk ile biriyi rengin hissedar bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların canipı düzen çağdaş mobilyalarla da mükemmel bir düzen ciğerindedir.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası veya akak odası kadar ana mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve gayrı tezyinî unsurlarla kolayca akort sağlamlar.

Antrasit renk mekân dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından genelev ağırlıkmlarına derece kullanılan mutabakat renkleri ortamında kendine mahal edinmiş renk olarak epey ilgi çekiyor.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including antrasit duvar boyas submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Her dilde sırasıyla süflidaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve refahlı bir hava yuvarı oluşturabilir. Kükremek mavisi veya petrol mavisi üzere tonlar antrasit sprey boya rengin ancakü dengeleyerek odalara canlılık ve tazelik tren.

Antrasit, gri rengin koyu tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya serlamıştır.

Antrasit mai renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir cazibe katan mavi antrasit ile muhteşem bir etkileşim sağlayabilir.

Yeşil goldfix Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kabilinden derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page